Intercamp 2023

Inschrijven beschikbaar vanaf 1 December 2022


Beste ouders,

Naar jaarlijkse traditie gaan wij met de eenheid naar Intercamp. Dit vindt elk jaar plaats op een andere locatie, met dit jaar Duitsland in het nationale park Eiffel, op het domein van Vogelsang Internationaler Platz. Intercamp is een internationaal kamp erkend door FOS Open Scouting en door de wereldorganisaties van scouting (WOSM en WAGGGS). Dit betekent dat tijdens het kamp jullie kinderen in goede handen zijn van de begeleiders en leiding daar ter plaatse. Ze leren daar het internationaal aspect van scouting en leren omgaan met tradities van buitenlandse scouts- en gidsenbewegingen, dit gecombineerd door spel en activiteiten. Het kamp heeft ook elk jaar een thema, dit jaar is het thema: “Peace – just a few steps away” actueler kan het thema niet zijn volgens ons, we denken dat deze activiteit een zekere meerwaarde geeft aan de scoutscarrière van uw zoon of dochter.

Wanneer vind het kamp plaats?

Het kamp gaat door tijdens het pinksterweekend van 26 mei tot 29 mei. We vertrekken op de avond van 26 mei. We willen graag meegeven dat dit kamp voor de examens valt, maar dit jaar toch relatief vroeger valt dan de vorige jaren.

Wat kost deze activiteit?

We hanteren voor de activiteit een maximumprijs van 65 euro. Hierin zit het kampgeld die de organisatie van ons vraagt. In de rest van de prijs zit het vervoer en het eten.

We proberen te streven naar een laagdrempelige deelname voor ieder van onze leden, daarom vragen we een startbedrag van 25 euro, en zullen we 2 inzamelingsacties houden dit jaar om de deelnameprijs zo laag mogelijk te houden.

Inschrijven

De inschrijvingen openen vanaf 1 december tot 31 december. Na deze maand is het nog mogelijk om in te schrijven mits een meerprijs, hiervoor bedraagt de 2de deadline 15 januari. Daarna is het volledig niet meer mogelijk om in te schrijven. We vragen wel om zeker in december uw keuze al te maken voor onze praktische zaken te regelen. Inschrijven kan via www.33efos.be/intercamp23

Vervoer

Het vervoer zal gebeuren met minibusjes die we zullen huren. Dit rit bedraagt 3u en 30 min.

Verdere info over het kamp wordt meegedeeld na de sluiting en verwerking van de inschrijvingen.

Met Vriendelijke Scoutsgroeten,

De JVG en VG leiding.

Contactpersoon:

Bevlogen Tarbagan 0468 23 87 89

VG Tak: Mangoest 0483 13 67 46

Documenten