Belangrijke bijlagen

Voorwoord

Beste ouder(s),

Het eerste kamp van het jaar staat weer voor de deur. Op 9 april 2024 trekken we met z’n allen naar Westouter (Heuvelland) om een fantastisch kamp te gaan beleven. Bij zo’n kamp komen natuurlijk heel wat zaken kijken! In deze infobundel vind je alle info die je nodig hebt om jullie te gaan voorbereiden op een fantastisch kamp.

In deze bundel vind je ook meer info over de kampthema’s van onze takken. Elke tak werkt tijdens een kamp rond een bepaald thema waar ze helemaal in opgaan! De leiding van elke tak geeft je graag wat meer info over hun programma!

Verder, voorzien we ook in bijlage een superhandige checklist die je kan gebruiken bij het inpakken van de bagage. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ten slotte, voorzien we ook voor al jullie vragen een infoavond op zondag 3 maart in het scoutslokaal. Alle zaken in deze brochure worden dan ook overlopen met nadien mogelijkheid op vraagstelling.

Als je intussen vragen hebt kan je ons bereiken via de contactgegevens op de achterkant van deze brochure.

Scoutsgroeten,

De eenheidsleiding

In een notendop

Waar?

We verblijven dit jaar van 9 tot 13 april in ‘t Eksternest gelegen te Westouter (Heuvelland)

Kampadres: Poperingestraat 36, 8954 Heuvelland

Als jullie wensen om een briefje/kaartje te sturen naar jullie kroost dan kan dit zeker. Houd er wel rekening mee om deze vroeg genoeg te versturen zodat ze zeker aankomen terwijl wij daar verblijven.

Wanneer?

We vertrekken op dinsdag 9 april. Jullie kinderen worden verwacht aan het scoutslokaal om 10u00 zodat alle vertrekken kunnen worden bevestigd aan de eenheidsleiding.

Op zaterdag 13 april kunnen jullie kinderen tussen 10u en 11u aan het kampterrein worden opgehaald. Indien u niet om uw kinderen kan komen naar het kampterrein dan zal de eenheidsleiding u verwittigen wanneer uw kind vertrekt met een andere ouder en wanneer u aan het lokaal verwacht wordt om ze op te halen.

Zoals jaarlijkse gewoonte rekenen we op voldoende ouders die bereid zijn om hun kinderen te brengen en/of te halen van de kampplaats. Dit kan u laten weten via het inschrijvingsformulier (op de website of achteraan deze brief). Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een vervoerslijst opstellen. Op pagina 6 geven we ook nog andere informatie.

Kostprijs?

De kostprijs van het paaskamp bedraagt 75 euro per kind. Het is niet nodig om zakgeld mee te geven of bij de kostprijs te storten. Dit zullen ze niet nodig hebben.

We vragen om enkel te betalen via overschrijving of online via Payconiq. Ons rekeningnummer is BE94 9791 5342 5814. Graag vragen wij ook om volgende mededeling te gebruiken: Paaskamp 2024 – ‘naam van je kind(eren)’.

Graag ten laatste tegen 17 maart in te schrijven. Dit kan via  www.navajo-s.stamhoofd.be

Uitgebreide info over hoe je kan inschrijven, kan je vinden op pagina 7!

Wenst u nog in te schrijven na deze datum zullen wij een extra kost van 15 euro moeten rekenen. Indien u financiële steun wilt voor het kamp kan je terecht bij Meles (0468 25 98 69) om een discrete oplossing voor u uit te werken.

Infomoment

Op zondag 3 maart om 18u30 is er een infomoment over paaskamp voorzien. Hier geven we informatie over het kamp zelf. De takleiders zullen ook het verloop van de dagen bespreken samen met hun kampthema. Daarna kunnen jullie met alle vragen terecht bij de leiding en eenheidsleiding.

Bagage

De bagage gaat mee met de container en die vullen we op zondag 7 april. U kan de bagage komen brengen tussen 18 uur en 19 uur. De container zal gelost worden op zaterdag 13 april. U kunt de bagage komen ophalen tussen 18 uur en 19 uur. Indien deze uren niet passen voor u, kan u gerust iets laten weten aan de eenheidsleiding. Zo kan er een regeling getroffen worden

Formaliteiten

  • Vergeet zeker ook de laatste ‘formaliteiten’ niet: SSI/ISI+ kaart en/of Kids-ID of identiteitskaart.
  • Medicatie in een gesloten enveloppe (met naam) afgeven aan de eenheidsleiding bij vertrek?
  • Heeft uw kind luizen, meld dit dan zeker aan de leiding en geef luizenshampoo mee met uw kind. Indien u dit niet gemeld heeft zullen wij genoodzaakt zijn de luizenshampoo aan te rekenen.
  • Gsm’s zijn verboden op kamp voor de JVG’s en jonger. Je hoeft ze niet mee te geven want ze zullen niet gebruikt worden. Uiteraard kan de postduif steeds gebruikt worden!
  • Alsook het meegeven van snoep heeft geen enkele zin, deze worden in beslag genomen omdat dit allerlei ongedierte aantrekt.

Vergoeding voor vervoer

Als ouder krijg je een vergoeding van 5 euro per rit voor het vervoeren van andere kinderen naar het paaskamp. Dit betekent dat als je ervoor kiest om een ander kind mee te nemen naar het kamp en ook weer terug te brengen, je in totaal 10 euro korting ontvangt. Deze korting wordt toegekend omdat je twee ritten maakt: één heenrit en één terugrit. Per rit ontvang je 5 euro, dus voor beide ritten samen bedraagt de korting 10 euro. Belangrijk om op te merken is dat ouders geen vergoeding ontvangen als ze alleen hun eigen kind vervoeren. De vergoeding is specifiek bedoeld voor ouders die extra kinderen meenemen naar het paaskamp en betreft dus niet het vervoer van alleen het eigen kind.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf dit jaar enkel via het ledenportaal, we willen graag het gebruik ervan stimuleren! We schreven een stappenplan uit om in te schrijven:

  1. Ga naar www.navajo-s.stamhoofd.be
  2. Log in met jouw account. Als je niet weet welke email aan jouw account gekoppeld is dan stuur je een berichtje naar ledenadministratie@33efos.be
  3. Schrijf leden in onder paaskamp 2024. Je zal per tak het formulier moeten invullen en een medische fiche invullen.
  4. Kies je betaalmethode (Payconiq of Overschrijven) CASH is vanaf dit jaar niet meer mogelijk als betaalmethode
  5. Klaar is kees! Je ontvangt nog een e-mail ter bevestiging.

Als dit niet duidelijk is voor u dan stuurt u best naar ledenadministratie@33efos.be en dan helpt de eenheidsleiding u graag verder bij het inschrijven.

Schrijf je in via het ledenportaal

Gemakkelijk inschrijven

Kampthema’s

Elke tak zal op het paaskamp specifiek werken rond een thema. Denk maar van Ruimtevaarders tot ontdekkingsreizigers! Je leest verder welk thema elke tak doet op het komende paaskamp!

Jong-Welpen

Welpen

JVG’s

VG’s

Seniors

Wat bij noodgevallen?

Je kan steeds de eenheidsleiding bereiken op volgende nummers en mailadressen. Wij proberen jouw vraag binnen dezelfde dag te beantwoorden. Op kamp kan je ons steeds bereiken voor noodgevallen op onze gsm-nummers.

Sander Paelinck
Eenheidsleider

Bevlogen Tarbagan

Ledenadministratie - Kampen 

EmailTelefoon
Maythé Petit
Eenheidsleidster

Luimige Meles

Communicatie 

EmailTelefoon
Roel Bocquez
Assistent Eenheidsleider

Vredelievende Bintoerong

Verzekeringen - Navajo Shop - Ledenadministratie

EmailTelefoon
Categories: Kampen