Heb jij zin in een weekend vol amusement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees hier welke toffe activiteiten we dit weekend in petto hebben voor jullie. Place to be: Scoutslokaal 33eFOS Navajo’s Koekelare, Belhuttebaan 40 8680 Koekelare achter het KLJ Lokaal (parking mote)

Programma startweekend

Vrijdag

Vrijdag zetten we ons startweekend in met de opening van ons nieuw lokaal en een gezellige strandbar voor jong en oud.

Indien je je zo groot als Poseidon wil voelen, dan is onze Poseidon cocktail zeker een aanrader.

Vergeet ook de de sandalen niet, want er zal wel degelijk zand te vinden zijn.

Zaterdag starten we al in de ochtend met een uitgebreide brunch* die zeker niet aan die tijd zal ontsnappen. In de namiddag zijn er tal van activiteiten waar uw kinderen zich kunnen amuseren. We hebben namelijk het volgende in petto: feesten in de kinderdisco, sminken, volksspelen, ballonnenplooier, etc.

In de avond kunnen jullie zich bevinden in onze gezellige bar en kan je feesten in de silent disco. Dit jaar krijgen we ook bezoek van verschillende DJ’s die het dak van onze silent disco er zullen afblazen.

Zaterdag

Zondag

Op zondag organiseren wij ons groot startspel waarbij we een zeemeermin zullen moeten helpen de weg terug te vinden naar Atlantis.

Dit wordt gespeeld met al onze leeftijdsgroepen om zo het scoutsjaar gezamenlijk te starten.

Natuurlijk kunnen we niet starten zonder een goed gevulde maag. Hiervoor zorgt onze VZW voor. Ze organiseren namelijk weer hun heuse BBQ. Kom dus zeker af!!

*Inschrijven voor de brunch en V.Z.W. BBQ is verplicht.

Pannenkoekenverkoop

Zoals jaarlijks verkopen wij onze heerlijke pannenkoeken. Deze kan je komen kopen vanaf donderdag 9 september aan ons scoutslokaal. Prijs voor een pakje is 3,5 euro per halve kilo. Deze zijn vacuüm verpakt zodat je ze makkelijk lang kan bewaren in de vriezen. Een reden meer om extra van onze super lekkere pannenkoeken in te kopen!

Zet je aanwezig op ons facebook evenement!

zo kom je alle laatste nieuwtjes te weten over onze planning voor het startweekend

https://www.facebook.com/events/1000717231058258

Tot op ons startweekend!