Heb jij zin in een weekend vol amusement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees hier welke toffe activiteiten we dit weekend in petto hebben voor jullie. Place to be: Scoutslokaal 33eFOS Navajo’s Koekelare, Belhuttebaan 40 8680 Koekelare achter het KLJ Lokaal (parking mote)

  Programma startweekend

  Vrijdag

  Vrijdag zetten we ons startweekend in met een gezellige baravond voor jong en oud. Daarnaast kan u het feestbeest in uw zelf loslaten in onze silent disco** Doorheen de avond zorgen wij voor een gezellige omgeving in thema van de jaren 2000.

  Zaterdag reizen we met ons tijdmachine naar de jaren 90. We beginnen al in de ochtend met een uitgebreide brunch* die zeker niet aan die tijd zal ontsnappen. in de namiddag zijn er tal van activiteiten waar uw kinderen zich kunnen amuseren. In de avond kunnen jullie zich opnieuw bevinden in onze gezellige bar en kan je weer feesten in de silent disco

  Zaterdag

  Zondag

  Op zondag organiseren wij ons groot startspel met alle leeftijdsgroepen starten wij gezamelijk het scoutsjaar. Om dit te vieren organiseert onze V.Z.W nog een grote barbecue*.

  *Inschrijven voor de brunch en V.Z.W. BBQ is verplicht. De inschrijvingen zijn voor deze activiteiten jammer genoeg voorbij.

  Pannenkoekenverkoop

  Zoals jaarlijks verkopen wij onze heerlijke pannenkoeken. Deze kan je komen kopen vanaf donderdag 9 september aan ons scoutslokaal. Prijs voor een pakje is 3,5 euro per halve kilo. Deze zijn vacuüm verpakt zodat je ze makkelijk lang kan bewaren in de vriezen. Een reden meer om extra van onze super lekkere pannenkoeken in te kopen!

  Zet je aanwezig op ons facebook evenement!

  zo kom je alle laatste nieuwtjes te weten over onze planning voor het startweekend

  Het is weer zover!Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en om dit te vieren organiseren wij ons startweekend,…

  Geplaatst door Scouts 33e FOS "De Navajo's" Koekelare op Woensdag 28 juli 2021

  Tot op ons startweekend!