Op zondag 5 mei gaan we met de Jong-Welpen, Welpen, JVG’s en VG’s naar Bellewaerde park. Op deze pagina kunnen jullie alle praktische info terugvinden in verband met deze uitstap

Prijs

De prijs van deze activiteit bedraagt 28,5 euro (excl. vervoer). We rekenen dit jaar op de hulp van ouders om de kinderen te voeren tot aan het park. Natuurlijk werken we hier met ons gekende vergoedingsysteem. Wie kinderen voert tot aan het pretpark krijgt 2.5 euro per kind, per rit (niet je eigen kind, maar extra kinderen). Dit betekent dat je tot 5 euro per kind extra krijgt.

Wie zelf niet zal rijden met zijn kind betaald dus 5 euro extra per kind. Gezien de lange reis met het openbare vervoer, die ook duurder zou uitvallen, is dit een democratische prijs.

Voor ouders die werken via het SOM-Plan: De vervoerskosten worden voor 1/3 doorgerekend naar de ouders. Deze activiteit zelf is al verrekend via het SOM-plan

Inschrijven

Inschrijven kan terug via het gekende ledenportaal (https://navajo-s.stamhoofd.be/). Je schrijft terug in en kan kiezen om direct te betalen of over te schrijven. De verrekening van het vervoer gebeurt achter de activiteit. Inschrijven kan tot 1 week voor de activiteit (zondag 28 april)

Praktische info

Afspreken zondag 5 mei om 9 u aan het lokaal om dan door te rijden naar Bellewaerde Park. We spreken weer af aan de uitgang van het park om 18.00 uur.

Ouders die hun kinderen niet zelf kunnen voeren, worden op de hoogte gesteld via sms van het precieze uur van aankomst.

Wat moet er mee?

  • Zakgeld is niet toegelaten
  • Rugzakje
    • Iedereen brengt een lunchpakket mee (boterhammen, water, eventueel een frisdrankje)
    • Regenjas bij regenweer
    • zonnecréme (leiding heeft er ook mee)

Voor verdere info kan je terecht bij de Eenheidsleiding of de Tak-Leiders. We hopen met deze pagina voldoende informatie te gaan voorzien.

Contacteer de eenheidsleiding

Sander Paelinck
Eenheidsleider

Bevlogen Tarbagan

Ledenadministratie - Kampen 

EmailTelefoon
Maythé Petit
Eenheidsleidster

Luimige Meles

Communicatie 

EmailTelefoon
Categories: activiteiten

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *